I registeret finner du stikkord til alle emner i Sonen. KLIKK HER og se alle de spennende emnene vi har i denne sonen

Smia i lågen( før den ble brent) Historiske bilder!

Jeg roter det vel til her nå! Her er bilder av Fløtningens smie i Lågen, like før den ble brent ned. Teddy.

Vist 34 ganger. Følges av 2 personer.

Kommentarer

Jeg ble trist til mote av å se disse bildene. Behøver ikke å si hvorfor … Når ble de tatt?

Hei Ranveig, jeg syntes jeg måtte legge bildeserien inn før sonen blir stengt! Bildene er vel historiske, da smia ikke finnes mer. Det er noen år siden jeg og C. tok turen, og fotograferte Fløtnings smia på Lågen. Det var jo et spessielt sted med mye historikk . Erling Thon var sjefen for virksomheten der, men etter at fløtninga ble lagt ned, ble vel stedet overtatt av narkomane ,og andre lysskye elementer. Hedrum Historielag fikk lov til å sikre historiske saker mens smia fremdeles var oppegående, men Erling var ikke fornøyd med hva de tok med seg av “ikke historiske saker” Via Fritz Bugge a/s hadde jeg hånd om fløtnings påhengsmotorer. Teddy.

Ps. C. var en meget oppdatert mann på historiske saker, Og jeg har bildeserier både fra mange foto-ekspedisjoner både fra Røverhula og tyskerflyet i Kjose. Og mange andre steder…..Teddy….

Ja, han var jo et opplyst og kunnskapsrikt menneske på mange områder. Dere har sikkert mange fine felles minner. Jeg traff ham bare et par-tre ganger, men satte stor pris på ham …

Annonse