I registeret finner du stikkord til alle emner i Sonen. KLIKK HER og se alle de spennende emnene vi har i denne sonen

HEIDARHEIM ÅRSSKRIFT 2012-2013

Så er Hedrum Historielag ute med årets fullstappede Heidarheim.

Dette året er hovedtemaet forretninger i gamle Hedrum kommune. Og du verden hvor mange det var av dem! Noen var store og lå sentralt plassert, mens andre var små og befant seg for de fleste av oss, svært så bortgjemt. Årsskriftet denne gang gir et verdifullt og dyptgripende innblikk i svært mange av disse.

Innenfor de ca. 160 sidene som årets utgave kan tilby, finner vi også andre små fortellinger. Vi blir tatt med på alt fra krigsminner, via tryllekunst og magi i verdensformat og sjokolade i Norgesformat, til tragiske minner fra flyulykken i Drangedal i 1952, hvor en av de lokale Hedrumforfatterne var så heldig å overleve. Dette for å nevne noe.

Hedrum Historielag har nok en gang maktet å tilby oss lesere et meget godt historisk tidsskrift fra Hedrum kommune, som selvfølgelig også innbefatter Nanset.
Det vil være flott om dere “løper og kjøper” tidsskriftet, da inntektene fra salget av dette er med på “å få hjulene til å gå rundt” oppe på bygdetunet i Kvelde.
(Nevner i all beskjedenhet, at flere at LINFs medlemmer er blant bidragsyterne denne gangen, både på tekstfronter og via fotografiapparatet!)

Vist 156 ganger. Følges av 5 personer.

Kommentarer

Endelig har Heidarheim kommet i hus her også. Hedrum Historielag gitt oss et interessant og godt tidsskrift.
Masser av lesestoff for en som er interessert i nær fortid og lokalhistorie. En fin julegave til en “som har alt”.

Jeg skal få siste utgave som Julegave, gleder meg! Teddy.

Annonse